En spellista

Hej! Nu har jag gjort en ny spellista igen, den här gången med låtar som jag lyssnat på under den första höstmånaden. Allt från Jan Johanssons tolkning av Visa från Utanmyra till Florence + The Machines version av Take Care och en hel massa låtar där emellan som knyter dem samman. Jag hoppas att ni kommer gilla den och kanske hitta några nya favoritlåtar att lyssna sönder den här hösten (About Today med The National är en av mina mest spelade, extremt bra). Klicka på bilden eller här för att lyssna!

Delta i diskussionen

17 kommentarer

  1. Skönt att folk inte bara lyssnar på den nyaste musiken som är populär just nu, synd att jag bojkottar Spotify. Tror jag ska göra en höstlista på grooveshark.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *