Dj-spelning

I morgon dj:ar jag på Hugo här i Norrköping så har ni vägarna förbi eller kvällen oplanerad tycker jag att ni ska dyka upp! Jag spelar mellan 22 och 03 och jag kommer bjuda på sånt man gillar att dansa till. Ganska mycket svensk pop, en del hiphop och lite Beyoncé så klart! Nu har jag inte spelat sen i slutet av sommaren (det finns inte lika mycket utrymme för helgjobb nu när jag jobbar heltid tyvärr) så jag är riktigt laddad och det vore hur kul som helst om någon av er kom dit. Ta på dansskorna så ses vi!

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Hej! Hoppas att allt är fint med dig! Vill tipsa om att vi nu har tävling på Joli! Joli är en blogg inriktad på uteslutande heminredning i fantastisk lantlig, gammal & nött stil!
    Var med och tävla, öka dina vinstchanser genom att göra olika saker, mer info och beskrivning finns i Tävlings-inlägget!
    Ha en riktigt bra dag!
    Kram från Lina!
    http://jolii.blogg.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *