Dags för helg

Det är lördag, det är helg och jag är ungefär såhääääääääär pepp! Helgen bjuder nämligen på fint återseende av gamla klasskamrater, övernattningsbesök av fyra vänner, trerättersmiddag och fest. Konstverket ovan (som jag kallar Instruktioner för helgen) gjorde jag på jobbet när min dator ville uppdatera sig i en kvart och jag precis var på väg hem. De känns som bra ledord i alla fall, så nu låter vi dem sätta sin prägel på helgen.
Enligt ledordet better började jag dagen med en god frukost. Efter alldeles för många havrefras-och-mjölk-portioner klockan sju på morgonen under veckan var det kul att ägna några extra minuter åt att plocka ihop dagens frukost. Och nu ringer det på dörren och helgens besök trillar in, så jag ska lämna bloggen och önska er en riktigt fin helg! 

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *