Tre fina saker nu


Solrosorna som står på mitt vardagsrumsbord. Det är så simpelt egentligen men fina blommor gör mig alltid glad. Det är roligt att både få i present och köpa till sig själv eller plocka ute (lite svårare när man bor i stan dock).
Luke Sital-Singhs EP Fail for You. Det är så konstigt men ibland liksom snubblar man bara över bra musik som man fastnar för. Som den här EPn, ett perfekt september-soundtrack.
Att få gå och lägga sig i nytvättade, varma, vita lakan. Det är sällan jag sover så bra som jag gör då. Det är något med mönstrade och färgstarka påslakan som gör mig stressad så därför föredrar jag vita och fluffiga – som att sova på ett moln. Och det ska jag göra nu, så godnatt och sov sött!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Solrosor är bäst. Ger glädje och livskraft på nå´t vis.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *