Tack!

Tack för alla era fina kommentarer på 251 mils avstånd-inlägget, det känns så bra att läsa dem och de gör att allting känns en aning lättare. Det är så fint att helt främmande människor eller vänner jag inte pratat med på flera år tar sig tid att dela med sig av tankar, råd och värme. Att man vågar öppna upp sig för någon man inte känner för att man vet att man gått igenom samma sak. Det är just vid sådana här tillfällen som jag verkligen inser vilka fördelar bloggandet kan ha och varför jag fortsätter posta inlägg här med jämna mellanrum. Många dömer ofta bort bloggande som något ytligt och slarvigt, något som sker utan någon större finess och som bara används för att få uppmärksamhet. Men för mig är det mycket mer än så och det är vid tillfällen som detta som det verkligen märks. Tillsammans sitter vi på så otroligt mycket kunskap och erfarenheter och att få dela dem med andra är något av det finaste man kan göra. Så tusen tack för att ni läser och kommenterar här! Kram ♥

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Hej jag vet inte om du minns det, men i våras fick du ett mail där jag frågade dig om GDK. Och du fick mig så super säker så nu har jag spenderat min tid på campus norrköping sen den 14:e augusti. Har hunnit med en massa sen dess, fått både pluggpanik och illustratorpanik, aningens panik över att hinna med att skriva när tomas pratar. Men framförallt vill jag säga hur underbart det är, och skicka lite extra kärlek till dig för att du hjälpte mig att våga ha det såhär underbart.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *