Hitta kreativiteten

Det bästa botemedlet när saker och ting känns jobbiga är ju att vara kreativ. Och även om det är jättesvårt att bara trolla fram kreativiteten huxflux när den verkar vara mil ifrån en så brukar det ofta vara så att en bra idé leder till flera och så är skapandet igång. Så när min kompis Michael bad mig göra en minitygpåse till hans dotter Livia plockade jag fram datorn och symaskinen för att börja skapa. I början kändes det lite motigt men vips så var kreativiteten igång och andra plagg hamnade under nålen och tygpåsen blev en del av ett litet griddat kollage och så fortsatte det… Att göra något kreativt föder helt klart ny kreativitet, det gäller bara att hitta dit. Och nu har fyra månader gamla Livia fått chansen att anamma hipsterstilen med en alldeles egen tygpåse. Det ska börjas i tid!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Tycker det blev helt sjukt fint. Och gällande kreativitet så har du helt rätt, man måste bara orka börja. Men det är lite svårt när man är i skolan/på jobbet till åtta varje dag 🙁

  2. gud i helvete vilken fin blogg man bara av ren slump ramlade in på? lägger till i blogglistan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *