Orange & luddig

Den svarta klänningen kommmer från Gina Tricot, orangea angoratröjan är från Lindex, min svarta mockajacka kommer ifrån Monki och över den har jag en ljusgrå fuskmockaväst från H&M. Till sist har jag svarta skor från H&M och de slingriga växterna i bakgrunden finns på min innegård.
Såhär ser dagens Julia ut. En av de första strumpbyxedagarna efter sommaren och… jag gillar det inte. Strumpbyxor går bara sönder, åker nedåt och är aldrig lika fina som bara ben. Men när kylan är här och man ändå vill ha klänning finns det inte så många alternativ tyvärr. Den orangea tröjan däremot är supermjuk och mysig men dock avslöjar den precis var man varit genom att lämna små orangea ludd efter sig över allt. Följ de små luddspåren i Norrköping så hittar ni till min lägenhet och här lovar jag att bjuda på kaffe! Men först ska jag till gymmet och lyfta lite hantlar och kettlebells så dessa strumpbyxeklädda ben blir lite starkare. Ha en fin söndagskväll!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *