Popfestival i Pikoformat

Här kommer ett litet tips för er som bor i Norrköping eller i krokarna. Nu på lördag, den 8/9, ordnar nämligen min kompis August en liten minifestival, eller Popfestival i Pikoformat som han kallar den. Det bjuds på spelningar av banden Oh My O & Chickenbrains och det kommer också finnas bar och matservering på plats. Med andra ord är det en riktigt trevlig kväll som väntar! Vill man köpa biljetter kan man göra det på Carlings eller direkt i dörren på Kulturkammaren. All övrig info går så klart att hitta på facebookeventet här. Så kika gärna förbi om ni är sugna på en kväll med grym livemusik och bra häng!

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Men åh det låter så spektakulärt! Jag flyttar till Norrköping nästa år så då tycker jag det borde hållas en sådan festival igen :))))))

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *