Instagram VIII

Den senaste månaden, sen mitten av augusti ungefär och fram till nu, har varit lite virrig. Det har varit mycket söka jobb, träffa folk, vänta på svar från jobb, få jobb, vänta på att jobb ska börja och så vidare… Med andra ord har jag inte haft någon riktigt strukturerad vardag utan mest levt lite hipp som happ. Men jag tänkte att vi skulle kika lite på hur det sett ut via Instagram i alla fall. Vill ni följa mig där så heter jag solig. Nu kör vi!
 
Först var jag i Stockholm några dagar och gick på möten och så. Sen kom Filip upp och hälsade på och då åt vi frukostbuffé på Hilton Slussen. Det var ungefär världens godaste och jag var mätt resten av dagen för det fanns så extremt mycket gott att välja på. Dessutom drack Filip kaffe (vilket jag försökt lära honom i två år) och han tyckte till och med om det, bra betyg! Sedan åkte vi tåg hemåt med trötta fötter på sätet mittemot, men på tidningar för vi är ju ändå väluppfostrade…
Väl hemma hade jag, Filip och Jakob mini-kräftskiva med musikquiz innan vi som vanligt hamnade på Munken.

Och sen så tryckte jag och sålde min 148:e Heartbeat-tygpåse och klädde mig i söndagsblått.

Några fikastunder på Kafé Kuriosa har jag också hunnit med. Först med Malin och sen med Emelie och Ella. Och så testade vi också Nelinskonditoriet som gav en jättemycket kaffe (MVG) och hade goda mackor.

Jag köpte mig en orange angoratröja som luddar av sig på exakt allt och lärde mig göra fiskbensflätor. Och så hittade jag ett stort färgglatt armband på Indiska som jag inte kunde låta bli att köpa.
En av mina djupare dagar plockade jag fram min skrivmaskin och skrev ner sådant jag tänkte på. Sen gick jag en och annan promenad runt Strömmen också och tänkte att det är ju inte fy skam att bo i Norrköping när det ser ut som på bilden ovan. Och det var ju tur för sen fick ju jag ett jobb här över hösten.

Sedan köpte jag födelsedagspresenter och gymkort. Presenterna var till min lillebror och pappa och gymkortet var till mig själv. Jag tänkte nämligen att det var dags att utöka de smått obefintliga musklerna på denna kropp.

Det ovan är två frukostar från den senaste tiden. Som ni vet så gillar jag att äta olika grejer varje morgon så det blir många frukostbilder men med olika motiv.

Här är dessutom två maträtter jag gjort som jag gillade. Den första är stekt lax med citron, avocado, fetaost, tomat och sås. Den andra är biff med potatis, lingon och kantarellsås.
Och igår var det avskedsfest här hemma i lägenheten. Filip ska nämligen flytta till Italien ett tag i höst så vi såg det som ett bra tillfälle att bjuda hem ett gäng fina människor och servera Pluras pasta carbonara. Det var både fint och sorgligt och roligt på samma gång, men så är ju livet!
Och idag är det lördag och då får man äta lördagsgodis, det gäller även när man är 22. Så det gör jag idag!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Åh, himlans vilket fint presentpapper på paketen! Varifrån kommer det måntro? 🙂

  2. Hej!
    Vad har du för teckensnitt på rubrik och text?
    Skulle du vilja dela med dig av din design tycker den är alldeles perfekt ,stilren och bra 🙂

    1. Hej! Teckensnitten är Andale Mono och Georgia. Designen har jag gjort helt själv vill därför också behålla den för mig själv, men tack!

  3. Blir alltid så himla glad när jag tittar in på din blogg, läser det du skriver och kikar på dina bilder. Du verkar stå så stadigt med båda fötterna på jorden, så fint. Söndagskram till dig !

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *