Moodboard

Rätt vad det är slår det där kreativitetssuget till. Ni vet när man måste måla, snickra, inreda eller bara fixa något och det liksom kliar i fingrarna… Eller det kanske bara är jag som känner så? I vilket fall så slog det suget till idag och eftersom jag varken hade något att bygga ihop eller någon yta att möblera om så fick jag ta ut kreativiteten på min anslagstavla. Klipp, klipp, klipp och en stund senare var alla gamla bilder borta och utbytta mot nya.
Denna gång fick det bli en blandning av turkosa toner, galna hundar, personliga handstilar, tecknade djur och bokstäver med tunna hårstreck.
Och om någon undrar: skrivbordslampan är från IKEA, skrivbordet är min pappas gamla från 60-talet, alfapetmuggen är köpt på Oliver Bonas i London, pennvässaren är mammas gamla, blocket är ett moleskineblock, favoritpennan är en Pilot Fineliner, datorn är en MacBook Pro och den gamla pinnstolen samt hålslaget är loppisfynd.

Delta i diskussionen

31 kommentarer

 1. Mysigt – å vad inspirerande det måste va å sitta där! 😀

 2. Hej!! 🙂
  fin blogg!! Vi har en blogg där inläggen är proppade med gammal och nött inredning! Ta gärna en kik! 😉
  …vi finns på bloglovin med, så ingen behöver missa ett enda tips! 😀
  Ha en bra dag!

 3. Snyggt! Jag brukar också få såna där jag-måste-göra-något-sug. Ofta mitt i natten när jag egentligen borde sova haha..

 4. Fint! Jag velar lite mellan att skaffa en "riktig" anslagstavla och en whiteboard. Kanske blir en av varje, hah. Mer känsla i att ha en "riktig", men trevligt att kunna rita grejer direkt på tavlan också 🙂

 5. Förstår absolut vad du pratar om 🙂 Vaknade imorse och kände mig absolut tvungen till att måla om någon möbel ;p
  Gillar skrivbordet skarpt! 🙂

 6. Så väldigt fint! Önskar jag hade en vägg ledig så jag kunde moodboarda lite. Men icke. Ditt skrivbord är för övrigt fantastiskt, och jag älskar att alltihop är färgmatchat och till och med muggen passar in med bokstäverna på tavlan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *