Inspiration: Leif GW

Så här såg jag ut i fredags när jag åt glass, var på jazzkonsert och kikade på fyrverkerier. Västen köpte jag för någon vecka sedan i ett plötsligt infall på H&M. Antingen har jag hängt för mycket på manrepeller.com eller så är det något annat som säger att jag bara måste ha en ljusgrå fuskmockaväst denna höst. Filip kallar mig numera GW efter Leif GW Persson och jag kan hålla med om att det är något med denna väst som får mig att känna mig aningens äldre, mer filosofisk och ja, nästan lite skäggig. 
För att minska kriminologstilen matchade jag västen med svarta levi’s-shorts inköpta i en vintageaffär i Camden, ett mintgrönt skärp från garderobens gömmor, en svart blus från JC, mintgrönt nagellack från Elf och vita converse.

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. alltså. att hitta inspiration i de mest oväntade platser är ju något utav det bästa. jag tror att Leif skulle le sådär i mjugg om han läste det här. Nöjt. Och sedan harkla märkligt.

  2. Går du på någon sport? För du har verkligen en fin kropp! Älskar din blogg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *