Inredningstankar

För tillfället har jag helt och hållet snöat in på inredning. Jag sitter och drömmer om stora fönster, takhöjd, öppna ytor och stuckatur. Fingrarna kliar av lust efter att renovera något, fixa lite här och lite där, göra små stilleben och ändra om. Dock blir man ju ganska begränsad i sitt fixande när man bor två personer i en hyreslägenhet på 36 kvm och varenda liten yta används. Då får man ta drömmarna till Pinterest istället och gå loss där. Här är några grejer som jag fastnat extra mycket för. Jag har försökt hitta källan till alla bilder och länkar den under, men alla bilder går också att finna samlade på min Pinterestboard som ni kan följa här.

Mönstrade hallgolv. 1 2
Stora djupa fönster med plats att sitta i. 1→
Små enkla avlastningsbord i metall. 1→
Tomma väggar att fylla med mängder av målningar, illustrationer, grafiska tryck och foton. 1
Charles & Ray Eames plaststolar. 1 2

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *