3 år på 1 dag

Igår hade jag och mitt fina gäng en liten avslutningsdag för att ta farväl av varandra och minnas de tre år som vi haft tillsammans. Slutet på utbildningen närmar sig nämligen och en efter en lämnar nu alla Norrköping. Så igår sågs vi allesammans och ägnade oss åt våra favoritaktiviteter: prata, äta och skratta.
Vi började dagen vid 11 med brunch hemma hos Emelie. Där åt vi scones, amerikanska pannkakor, mango, melon, glass och massor av annat gott. Vi gav också födelsedagspresenter till Karin som fyller år i sommar och så reflekterade vi en hel del över livet så klart.

Nästa stopp var hemma hos Sandra där vi hade spelturnering med olika lekar, bland annat galenpanna och musikquiz. Där åt vi också en god lunch med lite antipasti som korv, selleri, morot, oliver, kex och ost. Sedan fick vi en liten paus för att förbereda oss för slutet av dagen.
Dagen avslutades hemma hos mig där vi alla nio trängde in oss i mitt vardagsrum och åt middag tillsammans. Grillspett, fläskfilé, fransk potatissallad och en god efterrätt med daimkladdkaka stod på menyn. För nostalgins skull hade vi också ett bildspel med bilder från våra tre år tillsammans som rullade och jag höll ett litet hyllningstal framåt slutet av kvällen. För att det inte skulle bli alltför deppigt gick vi sedan till Trappan och dansade bort lite av sorgen och sedan var vår avslutningsdag till ända. Jag kommer sakna mina fina vänner så himla, himla mycket och Norrköping kommer inte alls vara samma sak nu utan dem. Jag önskar att ni kunde förstå vilka otroligt fantastiska människor detta är och hur mycket de betyder för mig. ♥

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *