Barndomsminnen

Vad ger man till en mormor som fyller 80, som redan har allting och som inte vill ha fler prylar att damma? Jo, man ger något personligt såklart! Till exempel skriver man ner sina bästa barndomsminnen med mormor, printar dem på fint papper och binder ihop till en liten bok. Ungefär såhär:

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. jättefin idé! i julas gav jag min farmor & farfar varsin fin skrivbok där de kan skriva ner alla historier som de berättat för oss genom åren, om hur det var när de växte upp och så. det var också väldigt uppskattat och kommer att bli fint att läsa sedan.

  2. fantastisk idé!
    nästan så jag får lust att göra en till min mormor själv och adressera det med "himlen" (för det är ju där hon bor nu).

  3. Gud vilken fin idé! Har aldrig hört om något sånt tidigare, men det där var ju otroligt fint att ge!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *