Man repelling

Igår hade min kompis Emelie utrensning ur sin garderob eftersom hon ska flytta från Norrköping och vi var ett gäng där som valde bland allt som skulle bort (en liten positiv grej i alla fall med att utbildningen är slut och alla flyttar härifrån). I vilket fall så fick jag syn på dessa byxor och bestämde mig direkt för att lägga beslag på dem. Mjuka som en pyjamas och fint mönstrade. Även perfekta man repeller-byxor, ni vet sådana som tjejer gillar att ha på sig men som killar inte förstår alls (för att generalisera väldigt).

Ja, byxorna är ju Emelies gamla som sagt och resten är nog från H&M (som vanligt) förutom väskan som min mormor haft och armbandet som är från Marc by Marc Jacobs.

Delta i diskussionen

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *