Musiktips

Jag brukar ha ganska bra koll på musik och försöka hålla mig uppdaterad, men ett band jag helt hade missat är Of Monsters and Men. Kanske för att namnet får mig att associera till något heavymetal-band även om detta är raka motsatsen. Så därför tänkte jag tipsa er nu så ni inte också missar dem (vad vet jag, ni kanske har vetat om dem sen evighetslänge, men i så fall är jag lite sur för att ni inte sagt något). I alla fall så tycker jag att ni ska lyssna på deras album My Head is an Animal. Gillar man band som Fleet Foxes och Arcade Fire kommer man nog att bli mycket nöjd! Nu ska jag lyssna igenom albumet för femte gången i rad samtidigt som jag äter min frukost.

Och förresten, när jag ändå är igång kan jag lika gärna slänga in två musiktips till. Dels Alabama Shakes som gör musik åt det lite mer souliga hållet, där är I Found You och Be Mine två favoritlåtar. Mitt sista tips för stunden är Frank Ocean och hans album Nostalgia, ULTRA. Jag kan inte sluta lyssna på hans version av Strawberry Swing och There Will Be Tears.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

 1. Hej Julia!

  Har följt bloggen ett bra tag och tänkte berätta en liten fin historia om vad som hände mig ett tag sen.

  Jag bor i Usa för tillfället och studerar, och när Spotify lanserades i höstas blev mina vänner som galna och gick lös på alla spellistor de kunde hitta. Bland annat fann de din "enchanted forest party"-lista bland mina listor eftersom jag har den sparad på min Spotify. Det är verkligen den bästa listan som finns att lyssna på, och den dyker upp lite här och var när jag är på kalas eller en måndagkväll i någons rum.

  Tyckte det var lite fint bara, och tyckte du skulle få veta hur bra listor och musiktips du ger! TACK!

  Hälsningar,
  Mathilde

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *