Sommarplaner

Klänning och skor från H&M, armband från Marc by Marc Jacobs, klocka från T-shirt store och egendesignad tygpåse från Making Heartbeats.

Såhär såg jag ut idag. Jag älskar att man numera kan gå barbent utan att behöva frysa och det blir genast mycket roligare att välja kläder. Eftersom jag hade ett viktigt möte idag ville jag gärna vara lite finklädd men helst inte tusen grader varm, så då kom den här klänningen väl till pass. Och mötet, det gick bra! Nu har jag fått en projektanställning inom grafisk design, visuell identifikation och marknadsföring över sommaren. Dessutom får jag chansen att vara ledig några veckor så det blir den perfekta mixen av roligt jobb och semester i sommar hoppas jag!

Delta i diskussionen

10 kommentarer

 1. Åh vilken fin outfit! Så otroligt söt klänning!

  / Sprid din blogg, dela dina outfits och inspireras redan idag! Sveriges nya mode- och bloggcommunity på internet -http://bloppfashion.se/

 2. Hej på dig idag 🙂

  Är du nöjd med dig själv? Eller känner du också att du inte duger ibland?
  Kolla vad jag skriver i min blogg –>

  Kram
  AOI TORI

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *