Försommar

Den här tiden på året är nog min allra bästa. När sommaren ligger i luften och liksom väntar på att få slå ut. När kvällarna plötsligt blir så mycket längre och fyllda av grilldoft, kubbspel och parkhäng. När lunchen i skolan äts på en brygga vid vattnet samtidigt som solen värmer ens bleka ben. När syrénen har börjat blomma och det luktar helt magiskt. När en eftermiddag kan tillbringas på en solig bänk med en glass i handen och en ny pocketbok i knät. När man kan gå barbent till skolan på morgonen utan att frysa ett dugg. Och när alla tycks vakna upp ur sin vinterdvala och plötsligt lever på ett helt annat sätt. För det är något med dessa dagar som får det att liksom skimra kring människor och det måste ju betyda ett den här tiden är den allra bästa.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *