Bowling

I måndags var vi ett stort gäng som gick och bowlade. Det var verkligen hur länge som helst sen jag bowlade sist, vilket kan bero på det dåliga humör som uppstår när jag bowlar/spelar minigolf som lett till att min familj strukit alla dessa aktiviteter. Denna gång höll jag dock humöret uppe även fast vinsten var långt borta och det var riktigt kul att spela!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Jag blir också på dåligt humör när jag bowlar/spelar minigolf men inte i någon annan sport. Det är något med de två sporterna..

  2. Jag hittade precis häromdagen ett par bilder ifrån när jag var och bowlade sist. Sjukt länge sedan det med men inte tillräckligt länge sedan för att det ska vara legitimt att jag hade bowlingpjucks i storlek 32.. jag var ju liksom ändå 21 på dom där bilderna. Eh.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *