Sommardrömmar

Fy tusan vad jag längtar efter sommar just nu. Sol, värme, friska havsvindar, ljumma kvällar, lediga eftermiddagar och sand mellan tårna. En helt ledig vecka och en flygbiljett till värmen är verkligen eftertraktat just nu. Som av en slump hittade jag en tävling där man kan få bli bloggande reporter åt Solresor och jag tänkte att äsch, man kan ju alltid försöka! Så nu får ni hålla tummarna för mig.

Jag har ansökt om att få bli Solresors resereporter i Spanien under en vecka. Vill du också ansöka så gör du det här.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. älskar värme. jag är så glad då jag, mor och sambo bokade en veckas solsemester i cypern om exakt 37 dagar.. längtar sönder mig (A) .

  2. Gud vad skönt det känns plötsligt att få åka till Grekland om 5 dagar i två veckor…:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *