Deportees

I tisdags var jag på konsert på Deportees vilket var en mycket trevlig upplevelse! Sällan har jag hört en så inspelningsperfekta röst live och jag gillade verkligen hur de byggde musiken tillsammans i bandet. Plockade in lite olika instrument, började lågmält för att sedan eskalera… det var en fin konsert! Jag förvånade mig själv lite med att tycka att de lugna låtarna var allra bäst, som fantastiska A Heart Like Yours in a Time Like This och When They Come. Allt fler tisdagskvällar borde vara konsertkvällar, det gör vardagen lite bättre!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Vad roligt att du gillar Deportees. De bildades i mina hemtrakter. Jag har haft två av dem som vikarier/praktikanter när jag gick i högstadiet. ^^

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *