Våfflor

Idag lagade jag våfflor till middag, men inte vanliga med sylt och grädde utan en lite matigare version med gräddfil, kräftstjärtar, finhackad rödlök, rom och dill. Perfekt snabbmat om man inte är så många och riktigt gott, man kan säga att det påminner lite om langos. För att kompensera de lite mindre söta våfflorna åt jag några timmar senare en extremt god glass. SIAs pecannötkolaglass med kolasås och krokantbitar, den tog slut på en sekund! Och nog för att jag är en glassfantast utöver det vanliga och gillar i princip alla glassmaker, men den här var något alldeles extra. Tror ni man kan man få en glassfylld frys sponsrad på något sätt? Bäst att undersöka frågan.
0

Delta i diskussionen

101 kommentarer

  1. Vilket bra och annrolunda mattips! Jag letar alltid efter det, OCH glasstips i ett och samma inlägg helt fantastiskt 😉 En sponsrad frys med glass… låter som en riktigt bra vision/mål!

  2. Sa brukar vi ocksa ata vafflor hemma. Har ar det sa himla svart att fa tag pa kraftstjartar dock. 🙁 Har rom i kylen som maste atas upp sa nagot liknande far jag hitta pa snart i alla fall. 🙂

  3. Brukar också servera våfflor med lite matigare tillbehör än sylt och grädde. Favoriten här är skagenröra eller langosstuk med ost, rödlök och gräddfil.
    Dina ser riktigt goda ut!

  4. Vad gott! Snart är det ju våffeldagen också, då kan jag prova det här 🙂 Har du några andra tips på vad man kan ha på våfflor? Kramar!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *