Tomas Andersson Wij

I söndags kväll tog jag en paus från tentapluggandet och gick på konsert med Tomas Andersson Wij. Jag hade fått det i julklapp av Filip och vi gick dit tillsammans. Det var tredje gången jag såg honom live, men jag måste säga att det nog var den allra bästa. Setlisten var en perfekt blandning av nyare och äldre låtar, både välkända och mer dolda. Musikerna var otroligt duktiga och samspelta, överlag var ljudet och balansen mellan alla instrument ultimat. Och även om publiken inte var så stor denna kväll så kändes det som om alla gav allt vilket såklart betyder mycket. En aukustisk version på Vi är värda så mycket mer gick rakt in i hjärtat och Jag är på väg till dig gjorde sig oerhört bra live. Som en liten bonus hade Tomas tidigare frågat mig på Twitter om jag hade någon önskelåt och då valde jag Blues från Sverige. Den fick sätta punkt för kvällen och blev ett perfekt avslut på en fantastisk konsert.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Fan vad rart av honom att fråga om du ville höra någon speciell låt där på slutet! Det måste ju vara sånt som ni musiknördar (sagt med kärlek) totalt får hjärtknip utav. Jag är ju ingen konsert/spelningsmänniska men OM jag var det skulle jag ha älskat att veta att jag liksom sa sista ordet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *