Klappa vargar

I fredags var det utflyktsdags. Vi var ett gäng från tidningsredaktionen för den universitetstidning som jag är med och skriver i som begav oss iväg in mot de djupa Kolmårdsskogarna. Där skulle vi nämligen få klappa vargar! Jag var sjukt uppspelt över detta, mina kompisar hade hört mig tjata i veckor, och väl på plats blev jag nästan lite nervös. Men det var hur kul som helst och vargarna var jättefina och snälla, det var verkligen en upplevelse! Jag kom hem med sisådär 200 bilder i kameran, men ni slipper se alla, jag lovar. Här är dock några:
Det finns två vargflockar i Kolmården, den vi besökte består av åtta hanar. Alla här är uppfödda på flaska.
Som ni ser var de verkligen snälla och kom fram till en och lät sig klappas.
När djurskötaren satte sig ned och ylade kom alla vargar springandes och flockades runt honom.
Och såhär glad var jag när jag fick träffa vargarna. Bästa utflyktsfredagen på länge!

Delta i diskussionen

27 kommentarer

  1. Malin: De blev glada! De har ju en nära relation eftersom det är han som varit med och fött upp dem, så det var ingen stress eller så, bara mys. 🙂

  2. Åh.. Måste bara säga att att få klappa vargar ha varit en dröm för mig väldigt länge. Älskar vargar, så just nu är jag väldigt avundsjuk på dig..

  3. Har varit inne hos dem tre gånger och det är verkligen en stor upplevelse! Man får nypa sig själv och kolla på korten 3000 ggr efteråt för att inse att det är sant 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *