I Göteborg

Hej kära läsare! Nu har jag förflyttat mig från den östra kusten till den västra, jag befinner mig nämligen i Göteborg. Här är jag med min fina vän Ella och vi har tillsammans gått på Mediedagarna (vilket är en stor mässa) och så har vi hälsat på det företag som vi ska göra vårt examensarbete åt (mer om det vid ett annat tillfälle).

Innan vi åkte hit passade jag på att köpa blusen ovan då jag tyckte den var väldigt fin. Dock tänkte jag redan innan jag åkte hemifrån att det bara skulle vara en tidsfråga innan jag spillde ner den med kaffe på mässan. Och mycket riktigt, tro inte att jag ens hann fram till Göteborg innan fläckarna var ett faktum, redan på tåget placerade jag strategiskt nog lite kaffe på det vita tyget. Lyckligtvis kunde jag tvätta bort det bara för att i nästa minut, precis innan vi var framme och skulle av tåget, upptäcka att jag suttit i rosa glasyr från en mazarin… Heja Julia! Det är inte alltid lätt att vara 21 men ha motorik som en femåring.

Delta i diskussionen

10 kommentarer

  1. Haha, händer mig jämt, fick konstiga blickar när jag jublade över att jag inte hade fläckar på min vita tröja efter lunchen här om dagen.

  2. Gissa vem som hade chokladfläckar på sin vita skjorta när vi landade på Gran Canaria? Vi fick nämligen en Tobleronebit när vi klev på planet i Norrköping.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *