Vårrött

Jag längtar som bara den efter våren. Efter låga, vita converse, tunna jackor, mjukglass och solglasögon. Så därför har jag bestämt mig för att inte göra några fler svarta och tråkiga inköp, nu är det vårtänk som gäller! Och turligt nog hittade jag en fin liten röd sadelväska inne på H&M här om dagen. Perfekt inför den kommande våren och för att liva upp de gåra dagarna som är kvar till dess.

Delta i diskussionen

37 kommentarer

  1. Älskar färgen på den där väskan, har en likadan har tyvärr inte blivit använd så mycket än men nu när solen börjar titta fram ska jag nog ta och leta fram den! 🙂 Allt bra med dig?

  2. Superfin! Jag försöker också tänka "FÄRG" när jag ska klä på mig på morgnarna. Brukar sluta med en kompromiss, haha. Kram S

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *