Sena nätter

Klagoblogg är tråkig blogg, det håller de flesta med om, även jag. Men det är svårt att skriva något fint, inspirerande och kreativt när tiden inte riktigt räcker till. När dagarna är fyllda av fyra-kronors-kaffe, deadlines och framtidspanik. När man sitter i skolan till ett på natten, vandrar hem genom tysta, snötäckta gator och sover några timmar innan det är dags att återvända till tegelbyggnaden man precis lämnat. För en period fylls drömmarna av rapportanalyser, pantonefärger och minutscheman. Allt ska falla på plats, allt ska ordna sig, allt kommer ordna sig. I slutänden är det alltid värt det och nu ska jag fixa det. Så, ta hand om er och ha det fint så hörs vi om ett tag igen!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Kämpa på Julia. Du kommer att bli världens bästa grafiska designer och kommunikatör.Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *