Raspberry Crush

Jag har påbörjat en ny samling. Inte som att jag behövde det egentligen med tanke på alla småprylar som redan ligger och skräpar här hemma, men detta är en något mer organiserad samling (än allt jag hittar second hand för 20 kronor och tänker att ”det kan vara bra att ha någon gång i framtiden”, typ gamla tennisracket och sånt). I alla fall, jag har börjat samla på Pantone-muggar, lite lagom nördigt och väldigt fint! Pantone är (för er som inte vet) ett särskilt färgsystem med 1114 olika färger. Nu hade jag inte tänkt samla så många muggar, men ett litet gäng ska jag få ihop i alla fall. Det första tillskottet till samlingen blev en mugg i färgen Raspberry Crush (eller 7432 som det också heter). Tanken är att varje gång jag klarat av något jobbigt eller gjort något bra så ska jag få köpa mig en ny, som en liten belöning. Vi får se hur lång tid det tar innan samlingen är komplett!

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. hej! Väldigt fin blogg du har 🙂

    Kan du inte göra ett inlägg om hur du har gjort så att du får länkar/kategorier under headern ?? 🙂 skulle vara supersnällt! Ha en bra dag.

  2. Vilken bra idé! Vardagsbelöningar är alltid nyttigt! Var någonstans hittade du din?

  3. Bra belöningssystem, särskilt med så stiliga muggar! Känner VERKLIGEN igen det där med "hmmm… bra att ha i framtiden"! Fast ofta så HAR man ju verkligen nytta av sakerna man köper på loppis! Fast det kan dröja. Länge…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *