Nyårsafton

Här kommer några bilder från gårdagens nyårsfirande. Vi träffades först hemma hos Filips mamma och lagade middag tillsammans, hon, Filip, Jacob och jag. Sedan åt vi trerätters där och hade det mysigt innan vi fortsatte nyårsfirandet med fest och bubbel på tolvslaget. Nu är det 2012 och vi har ett helt nytt spännande år framför oss!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. hejsan! detta låter kanske lite skumt men jag kommer ihåg att din framtand gick sönder för något år sedan, kan du käka normalt med den nu? typ bita i äpplen och morötter och sådär? min gick nämligen också av och nu är jag orolig för om jag kommer kunna äta normalt med den igen eller alltid måste tugga med kindtänderna eller något. tack för svar! din blogg gör mig alltid glad 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *