Efter-jul-sallad

Igår sågs jag, Anna, Karin & Julia hemma hos Julia för att äta middag och prata igenom julen och allt annat som hänt sedan sist vi sågs. Men vad ska man äta till middag när man tröttnat på julmat med skinka, sill och köttbullar för länge sen? Jo, man gör en efter-jul-sallad. Vår sallad fick innehålla körsbärstomater, paprika, tre sorters sallad, rödlök, avokado, fetaost och stekt kyckling. Till den blandade Anna en utsökt dressing med senap, citron, vinäger, olja, vitlök, salt & peppar. Och så hade vi ett gott bröd till också. Det blev en perfekt efter-jul-måltid och en väldigt trevlig kväll!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Låter gott och fräscht. Har börjat tröttna på Aladdin… Har två askar kvar ändå.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *