Sjuk

Hej, hej från sängen! Här har jag legat nedbäddad hela dagen under två tjocka täcken på grund av en elak förkylning som slagit ut mig totalt. Jag har inte orkat göra något annat än att kolla på längdskidåkning och äta mintstänger. Hade det varit ett annat tillfälle hade jag nästan tyckt att det verkade skönt och mysigt att bara vara sängliggande hela lördagen, men just nu är det förfärligt. Jag har nämligen tusen saker jag borde göra men som jag inte orkar och samtidigt är det förfärligt tråkigt här. Dessutom finns det ingen som tar hand om mig heller, så jag får nöja mig med att skicka gnäll-sms till Filip som är i Cadiz för att jobba på golftävling och äter skaldjursbuffé och går på spa. Ni hör ju, det ÄR synd om mig. Hoppas ni har det bättre! Hittar ni på något roligt en lördag som denna?

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Jag har två kompisar som anser att Martin Bricks ungdom är det bästa som finns i bokform, men när jag själv läste den förstod jag dem inte alls. Vad tycker du?

  2. Så du fick en släng du också. Stackars min Julia! Tröstekramar!

  3. Det är inte kul att vara sjuk. Speciellt inte när det är helg. Krya på dig.

  4. Ja, jag hade det bättre. (Din stackare!) Jag vaknade på hotellrum tillsammans med min sambo, åt hotellfrukost, strosade i gamla stan (fast i snålblåst och kyla så det var inte jättemysigt), åt lunch på en liten Grekisk restaurang, gjorde mig iordning och åkte sedan till Hamburger börs (tillsammans med sambon och ett gäng vänner) och åt julbord och tittade på show med Niklas Strömstedt, Pernilla Andersson, Stephen Simmonds och Petra Mede. Sen avslutades kvällen med drinkar och dans innan det var dags att gå upp på hotellrummet och sova… Ganska trevligt… och bättre än att ligga genomförkyld i en säng! Krya på dig!! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *