Lucka 4

Den tredje luckan öppnades aldrig på grund av min sjukdomshelg, men här kommer i alla fall nummer fyra. Dagens tema är:

Berätta om en person du beundrar

Egentligen skulle jag nog vilja välja flera personer här, det är ju extremt svårt att bestämma sig, men om jag nu måste välja en så tror jag att det får bli Beyoncé. Här är några anledningar varför:

1. Hon sjunger helt galet bra, det känns som om hon behärskar alla världens oktaver och hon kan göra låtar i helt olika genrer utan problem. 2. Hon dansar sjukt bra samtidigt som hon sjunger sådär galet bra. Jag tror egentligen att det är omöjligt att kunna göra det, men hon kan. Dessutom gör hon det flera timmar i sträck. 3. Hon är stört snygg. Japp. Jag har insett att jag aldrig kommer se ut som Beyoncé och sörjer det lite. 4. Hon är en väldigt sympatisk, snäll och god människa. I alla fall framstår hon som det och tills den dagen jag får lära känna henne personligen (haha, hoppas) vill jag fortsätta tro att hon är så. 5. Hon är väldigt mycket stjärna (det finns ju få kändisar idag som verkligen känns som stjärnor) men samtidigt har hon relativt mycket privatliv kvar. Jag skulle kunna fortsätta i all evighet men jag tror vi nöjer oss där och kollar på ett bra youtube-klipp istället!

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. asså.. shit. hon är verkligen helt fantastisk, håller med i allt det där. skrev en uppsats om henne förra veckan, haha. hon är bäst! wio
    blir lite ledsen när jag inser att hon inte kommer tour:a på ett tag (bebisen) fast jag gillar att hon ska vara mamma å så där.
    jag såg henne i gbg för några år sen, och dog lite. hon var helt fantastiskt bra. och nu har hon höjt ribban igen, helt galna låtar liksom (tonerna ju). live, det skulle vara helt fantastiskt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *