Lucka 5

I femte luckan står det

Berätta om vem du var för ett år sedan

För ett år sedan var jag 20 år, gick mitt andra år på GDK och var mitt uppe i slutarbeten, inlämningar och tentor. När jag ser tillbaka på den personen jag var då så är det nog ungefär samma Julia som idag, men jag tror nog att jag blivit lite säkrare sedan dess. Både på vem jag är och på vad jag vill. Under det år som gått sedan december 2010 har det kanske inte hänt så jättemycket, men det har ändå varit ett väldigt lärorikt år. Fyllt av nyttiga, växande och ibland utmanande dagar. Men också av väldigt många roliga! Jag är nog mer spänd på att få veta vem Julia kommer vara om ett år, för jag tror och hoppas att det kommande året kommer bli både spännande och annorlunda. Men vem vet? Vi får helt enkelt vänta och se!

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *