Lucka 11

Jag hoppar lite här i lucköppningen och ger er därför lucka 11 idag. Den har rubriken

Berätta om hur dina framtidsdrömmar ser ut

I vår kommer jag ta min examen och därmed starta en ny period i livet. En period där jag förhoppningsvis inte pluggar längre utan istället jobbar och det känns både kul och spännande! Efter att ha gått i skolan 15 år i sträck ska det bli fint med lite omväxling och just det här med att prova sina kunskaper i verkligheten ska bli väldigt roligt. Därför känns mina framtidsdrömmar både angelägna och lite läskiga att prata om, just för att jag hoppas så mycket att de ska slå in.

Först och främst är jag sugen på att bo i en ny stad och nu är det Stockholm som lockar. Dels för att jag inte vill bo utomlands just nu, men samtidigt som jag ändå är sugen på en större stad. Dessutom tycker jag väldigt mycket om Stockholm hittills och jag tror att jag skulle trivas bra med att bo där. Samtidigt som det också är nära ”hem” till Norrköping. I Stockholm känns det också som att det finns fler möjligheter till jobb i den bransch jag är intresserad av. Jag skulle nämligen helst av allt vilja jobba med någon form av marknadsföring. Antingen mer åt copywriter-hållet eller mer åt PR- och varumärkesbyggande-hållet, det är nämligen något som jag tycker är otroligt kul!

Utöver jobb och stad finns det såklart massor av andra saker jag hoppas på i framtiden. Som att jag ska få fortsätta bo med Filip, att alla mina nära & kära ska vara friska, att jag ska få lära mig nya grejer och att jag ska få resa mycket och se världen! Bland annat. Listan kan göras oändlig…

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *