Julpynt

Lite såhär ser julpyntet ut hemma hos mig och Filip nu. I vardagsrumsfönstret hänger en stjärna och under står en glitterren från Åhléns och en rustik gammal adventsljusstake. I köket finns ett pepparkakshus som drev mig till vansinne (och en liten brännskada) i monteringen. Jag vet, det är långt ifrån vackert, men jag har byggt det alldeles själv från grunden. Där finns också pepparkakshjärtan med kristyr, ett tag stod det Julio på mitt men jag lyckades rädda det. Utöver detta finns det lite annat pynt som inte fick plats på bild och jag insåg just nu att jag glömt plocka fram både halmbocken och julkulorna, så mer dekorationer kommer det bli!

Delta i diskussionen

44 kommentarer

  1. När jag såg översta bilden på Blogg.se:s startsida tänkte jag att det såg ut som ditt fönster, och det var det ju också 🙂 fint!

  2. Tråkigt att höra att du vart brännskadad i skapandet utav pepparkakshuset -_- btw, det där huset ser nästan exakt ut som det jag byggde när jag var liten =)

    Är det ett byggsats köpt på ica måntro? ha det!

  3. Få fler besökare till bloggen med en Dagens Fråga APP på votefy.se. När du gör en omröstning/fråga på votefy.se kan du även få 100-tals nya besökare om frågan blir populär. Nu kan du enkelt t.ex. få svar på hur gamla dina läsare är, om de är trogna läsare eller vilken tröja som är snyggast eller vilken film dina läsare tycker att du ska kolla på utan att någon ska behöva kommentera.

    Votefy.se – Skapa professionella omröstningar, undersökningar och frågor till din blogg helt gratis och superenkelt. http://votefy.se/

  4. Oh, riktigt fint! Dessutom måste jag berömma övriga dekorationer i fönstret. Jordgloben är helt underbar och flaskorna är ljuvliga. 🙂
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *