Min helg

Hej! Jag har inte glömt er, jag lovar, jag har bara haft en fullspäckad helg utan bloggtillfällen. Men nu tänkte jag återge lite för er vad jag sysslat med sedan i fredags.
Fredag innebar sen eftermiddag högt upp i skolans lokaler. Jag satt och pluggade tills hjärnan sade nej och beordrade mig att gå hem. Då tillagade jag en delikat middag med potatismos och fiskpinnar som jag åt framför datorn, i färd med att bränna nya skivor. Kvällen och natten tillbringade jag nämligen på Puls där jag dj:ade. Sen stupade jag i säng vid tretiden.

Lördagen inleddes med fotografering av Karin tillsammans med ett fint gäng. Hon skulle nämligen göra ett fotoreportage till en tidning (resultatet får ni nog se sen) och vi ställde upp som modeller. Som belöning fick vi också gott adventsfika. Sedan gick jag hem och hängde upp julstjärnan och letade fram adventsljusstaken för att förbereda mig inför den kommande dagen. På kvällen var vi bjudna på thanksgiving-middag hemma hos Lina och Liz. Eftersom Liz är amerikanska så var det ju självklart att vi skulle fira en riktig thanksgiving och jag fick uppleva en traditionell middag med alla spännande och goda rätter. Lördagskvällen avslutades med klubben Dance till you’re dead på Trappan vilket var otroligt kul. Jag dansade inte tills jag dog, men det var nog inte långt ifrån.

Söndagsvilan blev inte lång för halv tio skulle jag finnas på plats i kyrkan för att öva inför dagens adventsgudstjänst där jag spelade cello på några stycken. Det är få saker som ger en jul- och adventsstämning som att vara i kyrkan och höra alla traditionella sånger. Efter gudstjänst och adventsfika hann jag vara hemma i några timmar innan det var dags för middag hemma hos Filips pappa. Och nu sitter jag här, fylld av god mat och trött som bara den efter en lång, intensiv och rolig helg! Har ni hittat på något kul?

Delta i diskussionen

9 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *