Den tjugofjärde

Idag är det den 24:e november och på pricken en månad kvar till julafton. Lyckligtvis så infann sig också min julpepp idag! Jag har ägnat hela eftermiddagen och kvällen åt att tänka på julpynt, renar, mistlar och glögg. I år har jag bestämt mig för att gå loss med julpyntandet ordentligt i lägenheten, drömmen är en blandning av blinkande disneyjul och klassisk hemmapyssel på landet-stil (och gärna de nördigt fina pantone-kulorna på bilden ovan). Eftersom min käre sambo åker till Spanien de tre första veckorna i december lär han inte heller ha mycket att säga till om, haha. Det officiella startskottet för mitt julpysslande går egentligen på söndag då det är första advent, men jag har redan tjuvstartat lite med skumtomtar och julmusik. För några veckor sedan knåpade jag ihop den perfekta julplaylisten som hittills är fem timmar lång. Om ni också vill lyssna på den så hittar ni den här!

Nu väntar jag bara på att alla tusen saker ska göra sig själva så att jag snart kan ta jullov och börja mitt pysslande. Och så längtar jag faktiskt lite efter snö. Till december får den gärna komma och bädda in staden i ett mjukt och vitt täcke. Då kan det bli jul på riktigt!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Äntligen närmar sig julen! Jag har också tjuvstartat med julmust och julmusik och igår hängde jag upp julstjärnor, åt årets första skumtomte och klädde en gran på jobbet, jag har inte haft några problem att hitta julkänslan 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *