Om gym och sånt…

Några av mina Pinterest-favoriter (för att göra detta inlägg lite mer prickbloggigt)

Hej, hej! Idag har jag varit på gymmet [plats för skratt eller applåder]. Men det var faktiskt kul! Jag gillar att göra saker själv i mitt eget tempo, springa på löpbandet mot klockan och försöka förstå mig på alla underliga maskiner (helst utan att slå halvt ihjäl mig). Det är ju faktiskt mycket roligare än att springa runt i grupp och plocka äpplen, i alla fall om ni frågar mig. I vilket fall, detta gyminlägg kanske känns lite malplacerat i denna blogg. Och jag vet, jag är ingen typisk gym-tjej, i alla fall har jag inte framställt mig som en sådan här. Det är ju både lite kul och skrämmande. Att ni har sett vissa av mina sidor jättetydligt medan andra har ni kanske inte en aning om… Hm, bara för det måste jag nog knåpa ihop ett inlägg någon dag med mina mest okända sidor så jag kan chocka er!
Och förresten, vad vet jag om er egentligen? Ni kanske älskar att gå på gym och tar 120 kilo i bänkpress utan att jag vet om det! Det här får vi nog ta och reda ut…

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Jag har gått på gym, men tycker det är jätte tråkigt. Blir stressad av alla biffiga och hurtiga människor, svett lukten och hela grejen. Kanske tycker jag bara inte om att träna, haha. Föredrar att springa ute framför springbandet!

  2. Gym är något jag skulle vilja testa på men bävar lite inför det också. Jag är rädd att alla biffar ska stå och hånle åt mig när jag försöker förstå mig på hur maskinerna fungerar. Nej…Friskispassen är det som gäller för mig just nu!

  3. Skulle upp vid 9 och träna idag, men vaknade nu, så blev det med det. Får se om jag drar ut ikväll istället, tvek på den. Men ja, det brukar vara helt okej när man är där, jag gillar att pressa mig själv så det blir alltid jobbigt! Men oftast är jag velig och opepp innan vilket jag måste jobba på!

  4. Haha nä gym är inte min grej. Älskar dock kampsport. Behöver någon som skriker på mig för att jag ska anstränga mig verkar det som. Tycker det bästa är när man är så slut att man glömmer hela omvärlden och bara lyssnar på den som skriker: sparka tio till.. tio till.

    Har dock inte tränat på evigheter eftersom jag inte har haft råd :/

  5. Gillar bilderna! Men på gymmet springer jag inte så ofta.. Fast jag borde nog, jag är svagare än ett dagisbarn, haha. Wii Sport och promenader består min motion av 😉 Men jag håller med dog om att det är soft att man kan träna i sin egen takt på gymmet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *