Favoritappar

Jag tänkte passa på att tipsa om några av mina favoritappar till iPhone. Det finns ju en hel uppsjö att välja på men här är några av dem som jag använder mest!
Karoshi är ett plattformsspel som jag började spela här om dagen och redan hunnit bli lite smått besatt av. Det består av 50 stycken banor som man ska klara, men till skillnad från vanliga spel så går detta ut på att man ska dö istället för att överleva. Det låter lite underligt men är otroligt kul om man gillar lite taktiska och kluriga spel! Garanterat värt de sju kronor som det kostar.
Fruit Ninja var mitt tidigare beroende. Ett spel där man är en ninja och ska skära frukt, så många som möjligt inom loppet av en minut. Själva idén är väldigt enkel och det finns olika sorters varianter att välja på, mitt favoritalternativ är definitivt arcade. Beroendeframkallande som bara den så det här kan bli en bra sysselsättning i jul eller så (om ni inte vill försumma viktiga saker som arbete och skola, haha).

Wordfeud är ju en självklar favoritapp för en bokstavsbesatt person som jag. Vill ni utmana mig så heter jag juliaeriksson, dock spelar jag helst på den klassiska spelplanen för annars blir det så tråkigt när man kan få typ 500 poäng för ett ord. Då är det ju inte alls som riktiga alfapet!
Instagram gillar jag också väldigt mycket. Jag gillar att följa mina vänner i feeden och se vad de har för sig, om ni vill följa mig så heter jag solig. Det bästa med Instagram är att till och med lågupplösta iphonebilder kan bli riktigt fina när man lägger filter på.
Spotify är ju givet om man gillar musik, jag skulle nog inte klara mig utan det nu! De 99 kronorna jag betalar varje månad känns välinvesterade med tanke på att jag får plats med nästan hela världens musikbibliotek i fickan.

Några sista favoriter som inte hamnade på bild men som jag använder flitigt ändå är WhatsApp som är bra om man vill skicka bilder och klipp gratis. Twitter, för att hålla koll på feeden såklart. Tyda, när man tragglar sig igenom engelsk universitetslitteratur och Klart.se så jag vet om jag ska ta med mig paraplyet!

Har ni några roliga appar att tipsa om som ni tror att jag missat? Tipsa i så fall!

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Det jätteberoendeframkallade gratisspelet som heter temple run, det är grymt roligt som tidsfördriv då man hela tiden blir bättre och bättre, det går helt enkelt ut på att man är en gubbe som springer runt, samlar mynt, och tar sig förbi hinder. För mynten man samlar ihop kan man sedan köpa olika saker som höjer ens high score, jag har spelat i ungefär en vecka och ikväll fick jag över en miljon poäng, sånt gör en glad, även om det faktiskt bara är ett simpelt iphonespel!

  2. Förutom några av de du redan nämnt gillar jag everyday, som påminner en om att ta ett foto vid samma tid alla dagar. Kanske lite onödigt, men kul ändå! Och ett speltips är snake, som på den gamla goda tiden.

  3. Oh, Tyda låter som en riktigt bra en! Jag har en lite halvnördig app som är bra om man ska handla teknikprylar. Prisjakt heter den, och den skannar streckkoden på varan du tänker köpa (en kamera eller datorpryl till exempel), varpå du får upp all info du kan tänkas behöva om den. Som butiken med billigast pris, teknikinfo, betyg och recensioner. Använder den ganska sällan, men den är riktigt bra när den väl behövs. 🙂

  4. Fruitninja och wordfeud är verkligen beroendeframkallande! Och jag ska nog snart skaffa en iphone för min mobil är lite halft sönder, då kommer jag definitivt bli intagram beroende!

  5. haaa haha! men juulia! så lägger du upp en bild där du kickar mitt aas i wordfeud:P haha. typiskt.. din vackra lilla kråka;)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *