Kindergarden.se

Jag tänkte att jag skulle börja dela med mig av lite bloggtips till er. Det finns ju nämligen många fler bloggar ute i världen än just denna och jag har en hel hög i min RSS-lista som jag tycker är värda att tipsa om. Först ut är en blogg som faktiskt lite är min, i alla fall till en niondel. Jag är nämligen med i Kindergarden, en liten studentbyrå som jobbar på uppdrag av Markus Reklambyrå. Medlemmarna där läser alla samma utbildning som jag (grafisk design & kommunikation) och tillsammans jobbar vi med att skapa bra reklam. I vilket fall så har vi nu startat en blogg där vi turas om att skriva om sådant som reklam, kreativitet och design. Så är du minsta intresserad av det tycker jag absolut att du ska kika in på kindergarden.se!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *