Tre små paket

Nu har jag klippt, klistrat och slagit in tre små paket som ska skickas iväg till Maja, Juliana och Linn. De vann nämligen varsinn cd-skiva i utlottningen jag hade för ett tag sedan. När jag slog in paketen upptäckte jag att det var väldigt skönt att få pyssla lite med riktigt material efter att ha suttit en hel dag (8-23) framför datorskärmen med olika skolarbeten. Omväxling förnöjer verkligen! Nu ska jag snart vila mina små fyrkantiga ögon och sova gott. Imorgon är det fredag och förutom att det är en bra veckodag i största allmänhet så betyder det också att Filip kommer hem från sina två utbildningsveckor i Stockholm och jag slipper vara ensamsambo längre. Hurra och godnatt!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *