Drive

Har ni inte hunnit se Drive ännu så tycker jag absolut att det är en film ni ska skriva upp på att se-listan. Jag såg den för några veckor sedan och kan konstatera att det är en av 2011 års bästa filmer. Med Ryan Gosling i huvudrollen och Carey Mulligan som motskådespelerska. Med snygga och snabba scener växlat med ett tystlåtet lugn. Med karaktäristiska detaljer som man minns i efterhand. Och med ett perfekt passande soundtrack genom hela filmen. En utmärkt blandning av biljakter, elektro, pizza, kärlek och skottlossning. Se!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Jag gömde mig bakom min halsduk sista delen av filmen. Men den var ändå galet bra. Snyggt foto och otroligt bra soundtrack! Jag håller med dig. Se den!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *