I väskan

Jag gillar att kika i människors väskor och tänkte därför visa upp vad jag släpar runt på en ganska vanlig dag. Tygpåsen är min egen design, jag kände att jag behövde lite pepp inför höstens alla projekt så då gjorde jag en sådan påse till mig själv. Ibland har jag med något att läsa, oftast en kursbok, men idag var det tidningen Cap&Design (med tema säljande omslag om ni undrar över rubrikerna). Min anteckningsbok från Moleskine är en trofast följeslagare, likaså det svarta pennskrinet från Monki med alla sorters pennor i, inklusive mini-färgpennor. Plånboken är köpt vintage och jag har för mig att hon i butiken sa att den var gjord av strutsskinn(!). I vilket fall har den hållit perfekt i åtminstone fyra år så tydligen är strutsar grejen. Ute på kanten ligger min gamla trotjänare iPhonen som snart kommer bli utbytt mot en 4S efter några års trogen tjänst. Bredvid ligger min lilla gröna iPod nano. Optimisten i mig bär oftast med sig ett par solglasögon, även om vädret börjar bli för höstigt. Till sist har jag en liten necessär med bland annat en fickspegel och ett läppbalsam från Rosebud. Det var allt! Vad brukar ni släpa runt på?

Delta i diskussionen

19 kommentarer

 1. Telefonen, nycklar, cigaretter, tuggummin, plåster, ett litet sykit(nål, svart&vit björntråd) plånbok, en frukt(Fast den byts ju ut så klart när den äts upp) ipod och min moleskinekalender. och en glittrig penna.

 2. raybansen, busskortet, plånboken, mobilen, hårnålar, iPoden och kanske en penna är nog det som man alltid kan hitta i min väska 🙂

 3. paraply, hörlurar, lypsyl, plånboken, tuggummi, nycklar, minispegel.

 4. Mobil, minispegel, plånbok, hårnålar, litet skrivblock, penna, hårsnoddar, nycklar. Ibland en bok 🙂

 5. Helene: Som jag skrev i texten så var det tema "säljande omslag" och kikar man närmre så står det: "EXTRA mastig special om säljande omslag. Våra proffs berättar allt – i nästan SEX fullmatade kategorier: färger, bilder, placering, text och trender. Allt detta och mycket mer i stort sett GRATIS." 🙂

 6. Allt det där vanliga som telefon, iPod, nycklar, kalender, plånbok och tågkort. Sen har jag nog fyra kastanjer, tvåmiljoner hårnålar, två läppstift, tre läppglans, Försvarets hudsalva, läppbalsam från The Body Shop, rosa vaselin som jag köpte i London 2009, tändare och en svart penna med flytande bläck i. 🙂

 7. Gjorde faktiskt ett liknande inlägg nyligen ( mittminimonster.blogg.se/2011/october/i-min-skolvaska-forutom-sjalva-bockerna.html ) men ja, kalender, telefon, min union – jack iPod, skolgrejer som penal och räknare och lite första – hjälpengrejer är väl det jag går omkring med till vardags.!

 8. Åh det är så roligt att se vad folk bär runt på hihi!
  Jag brukar släpa runt på kalender, mobil, MP3, massa småsaker (batterin, läppsyl, tofsar, drickaöpponare och massa sånt) ja det är kaos i min väska helt enkelt

 9. hejhopp! tittade in hör första gången idag och jag tycker att bloggar ofta är patetiska men jag gillar ditt place!
  min väska är KAOS. full.
  Iphone, ipod (jag gillar att lyssna på musik i min gamla ipod för att slippa stressen i att lyssna på en iphone när det ständigt ringer osv)
  JÄTTE MYCKET TUGGUMMI, kalender, munspel, capo, anteckningsbok där jag skriver ner små saker som poppar upp i mitt huvud, och ritar, headphones och inearhörlurar, mediciner, kam, kondomer och en risifrutti. alltid detta haha!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *