Höstpepp

Förra året bad jag er att ni skulle dela med er av era bästa överlevnadstips inför hösten. Alla tips sammanställde jag sedan i en lång lista som publicerades på bloggen. Nu är det ju oktober igen och hösten har åter gjort sitt intåg, vilket betyder att det är en perfekt tidpunkt för en repris av listan. Så alla oktobertrötta, här har ni 36 stycken höstpeppande tips. Det är bara att börja bocka av listan!

Delta i diskussionen

42 kommentarer

 1. Vilken tur jag har som alltid tycker att det är lite mysigt när hösten kommer, nog för att jag älskat värmen och vädret på sommaren men alla årstider har ju sin charm!

 2. måste bara fråga: i vilket program gör du dina "grafiska bilder", typ som denna ovan??:)

 3. Svar: Löven har jag ritat i Illustrator och texten och själva layouten är gjord i InDesign. Annars är det en del Photoshop också. Oftast en kombination av program ur Adobe-sviten alltså. 🙂

 4. och träna, träna, träna. Gör det till en rolig grej så slutar du aldrig.

  ctrain.devote.se – hjälper dig med motivationen

 5. Bra tips! Hösten är en lurig årstid, den kan vara hur mysig som helst eller hur tråkig som helst. Med dessa tror jag dock på mysig.

 6. Mitt i prick 🙂 Snygga löv med är kul att höra att de finns flera som använder illustrator och indesign programen 🙂 Min blogg är en liten blandning av teckningar, illustrationer, foton och design.

 7. Verkligen en bra lista!
  Jag kanske snor några saker ifrån den och göra en egen lista, kommer sjäälvklart länka till dig då, om det är okej alltså? :)♥

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *