Urbanears

Här om dagen fick jag hem ett par hörlurar i modellen Plattan som jag beställt från Urbanears. Efter mycket velande fick det bli ett par i färgen Indigo och hittills är jag mycket nöjd. Ett pluspoäng också till Urbanears för deras fina och smarta förpackning. Jag älskar att allt är enfärgat och den lilla boken man fick med var också riktigt fin. På tal om hörlurar förresten så dj:ar jag ikväll på Puls i Norrköping. Det är 18-årsgräns och alla ni är varmt välkomna!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. I love them! Bara att man måste spela in dom har jag märkt. Men nu efter ett par dunkande månader så är dom alldeles alldeles underbara! Har mina i pecan färg! vad nu det ska betyda… ;D

  2. Mina är i färgen Grass (Gräs på svenska…) Gansk trött på den färgen nu dock, kanske byter. Vi får se 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *