Smultronstället II

Idag var det Filips första hellediga dag på sisådär 25 dagar så det firade vi först med en lång sovmorgon och sedan tog vi bilen till Söderköping och Smultronstället. Andra besöket för min del i år och Filips första.
Glass-peppad tjej! Glass är ju då det godaste jag vet, alla kategorier tror jag. Det och lax!
Efter lite köande fick vi ett bord och beställde och bara några minuter senare stod glassarna på bordet. Filip tog en Big Apple. Med äpplen och kanel och massor god glass till.
Medan jag slog till på en Twin Peaks med dubbla glasskålar. Riktigt god och mättande!
Tjugo minuter efter denna bild togs infann sig en enorm glasskoma som sitter i än. Nu väntar jag på att den ska lägga sig så jag kan knyta på mig springskorna och ta en liten tur runt strömmen. Ha en fin lördag!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. det är typ som att jag måste åka till norrköping (?) bara för att äta glass på smultronstället! dör lite på hur gott det ser ut.

  2. Åhh Smultronstället!!! Jag har fortfarande aldrig lyckats ta mig dit. Varje sommar när jag är på landet i Trosa så har jag planer på att åka till Söderköping. Tyvärr har jag hört att det ska vara så länga köer att man kan få vänta ett par timmar på att få köpa glass 🙁 Hur har det varit när du varit där?
    /Susanne

  3. Svar: Kön beror en del på vädret och vilken dag man är där, men jag tror aldrig man behöver vänta flera timmar. När vi var där igår var det en del kö men vi var inne på tjugo minuter, så även om kön ser lång ut så går den ganska snabbt. Jag tror det längsta jag väntat är ca 45 minuter men är man flera som ska äta så kan man ju turas om att stå i kön och gå runt och kika i området medan man väntar. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *