Kräftskiva

I sommar har jag haft ett gäng av mina gamla gymnasieklasskompisar hemma i Norrköping över sommaren. Detta medförde startandet av den smått bisarra gruppen Disastergang där vi tillsammans genomfört ett antal aktiviteter. Lejonkungenfilmsmaraton, glassätande, cykling i bredd genom sommarnätter, utekvällar och andra upptåg har hunnits med, men nu när sommarlovet börjar lida mot sitt slut kände vi att vi behövde en ordentlig avslutning innan alla for åt olika håll igen. Därför anordnade vi en kräftskiva!

Så vi tog på partyhattarna, hängde upp girlangen, lade kräftorna på tining och plockade fram sallad, baguette, pajer och ost. Resten av kvällen fick bli en värdig avslutning på en underbar sommar med mitt fina, galna gäng! ♥

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Disastergang 4-ever <3

    (Vad arg jag ser ut. Gissar på hunger.)

  2. blir så nyfiken på hur din lägenheten ser ut! vore jättekul om du skulle visa den i ett inlägg eller så 🙂

  3. Vem är det längst till höger på den sista bilden? Önskar jag hade varit där!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *