Dunkande hjärtan kvart över fem

Igår dj:ade jag på Puls som är en av nattklubbarna här i Norrköping. Det var galet kul, mest för att det var så otroligt mycket folk där (proppfulla dansgolv är det allra bästa) och stämningen var på topp! Dessutom kom det fram några fina bloggläsare och hälsade också vilket alltid gör mig lika glad (och lite förvånad). Så himla kul att ni var där i alla fall! Det jobbiga är bara att man aldrig hinner prata särskilt länge eftersom man hela tiden måste vara fokuserad på att köra nästa låt och så, men den stund vi hann prata var i alla fall trevlig.

Ni som inte var på plats där kan få veta ungefär hur det lät på mitt dansgolv ändå för jag har satt ihop en liten playlist med sådant jag brukar spela. Det är mycket svensk pop, lite klassiker och indie. Här hittar ni listan!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *