Mintgrönt

Här är två finfina tröjor jag köpt på sistonde (i vad som råkar vara min mammas hatfärg, jag får helt enkelt ha dem i smyg när hon inte är med). Jag gillar dem i alla fall och det är väl huvudsaken. Den vänstra, lite genomskinliga, köpte jag på Primark i London och den långa collegetröjan inhandlades på Monki i Köpenhamn. Den sistnämnda sitter jag och myser i just i detta nu. Är så fasligt trött idag fastän jag sovit länge, länge. Förvisso dj:ade jag igår och kom inte i säng förrän vid fyra, men nu är det väl ändå dags att vakna till liv kan man tycka. Jag har ju hela min packning att ta reda på och packa upp… jippi!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. Det är inte min hatfärg, jag vill bara inte ha den själv. Den passar säkert dig jättebra.

  2. åh, den från monki har jag fingrat lite på själv några gånger, men det har aldrig blivit ett köpt. nu ångrar jag mig lite, himla fin är den ju!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *