Skärgårdsrum

Hej! Gissa vem som har hittat tillbaka? Efter en veckas tid i skärgården utan fungerande täckning och möjligheter till kontakt med omvärlden är jag nu åter i civilisationen. Ni fick ett litet förpublicerat inlägg men annars har det varit ganska tyst här, vilket jag givetvis tänkte ta och kompensera nu när jag är hemma. Vi kan börja med att kika lite på hur jag har bott den senaste veckan.

Jag delade ett litet ljusgult rum tillsammans med min syster och eftersom jag inte gillar att bo i en resväska hängde jag in alla mina kläder på direkten och radade upp skorna. Sängen fick ett blommigt påslakan och på skrivbordet huserade datorn och en trave böcker. I början av veckan var det ganska städat och fint men sedan uppstod det obligatoriska kaoset såklart. Dessutom hade vi sällskap av ett gäng svalor som bodde precis ovanför vårt tak och gillade att föra oväsen, men annars var det ett ganska trevligt rum att bo i!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *